Gebouwd om te presteren

De Roberine kooi- en klepelmaaiers zijn ontwikkeld door professionals. Ervaren ingenieurs tekenden voor het ontwerp, gedreven vakmensen zorgen voor de hoogste kwaliteit als het om constructie en aandrijving. Voor de vormgeving werd een toonaangevend designbureau ingeschakeld. Het uitgangspunt bij het ontwerp was om een machine te ontwikkelen die elke andere maaier zou overtreffen. Roberine moest de nieuwe norm worden op elk gebied. Van betrouwbaarheid tot duurzaamheid. Van ergonomie tot onderhoud. Van prestaties tot kosten per vierkante meter. En dat is gelukt.

Gebouwd in een moderne fabriek

De machines van Roberine worden gebouwd in Enschede in een van de modernste fabrieken van Europa. De wijze van produceren is dezelfde als die van de meest toonaangevende autofabrikanten ter wereld. Hierdoor zijn we ook in staat om die nieuwe norm te kunnen leveren. Elke Roberine is gebouwd om in elk opzicht het beste te presteren. Ook dat zit in de oorsprong van het merk.

vacatures Roberine klepelmaaiers Enschede vakmanschap innovatie Nederland kooimaaiers

Roberine logo klepelmaaier kooimaaier onderhoud sportvelden, compact, grasmaaier grasmaaien bermonderhoud

De mensen achter Roberine

Om een wereldproduct in de markt te zetten is meer nodig dan een goed ontwerp, tijdloos design en een betrouwbaar product. Je hebt een organisatie nodig die zich realiseert dat je waar moet maken wat je belooft. Roberine wordt gedragen door ervaren en talentvolle mensen die van het merk weer een succes willen maken. Maar dan nog ben je er niet. Je hebt ook een netwerk nodig dat gelooft in de kracht die je kunt ontwikkelen. Roberine wordt verkocht door een streng geselecteerde groep dealers in Europa. Professionals die geloven in het merk en in onze producten. Vandaag de dag zijn dat de Roberine F3 klepelmaaier en de Roberine R3 kooimaaier. En morgen is het een brede range van machines en werktuigen die ervoor gaan zorgen dat de professionals die met Roberine werken net zo trots zijn op het merk als de professionals die het merk maken.